Motocultivator BCS 728 PS, freza 52cm, 3 viteze in fata 3 in revers, frana de lucru si parcare, motor HONDA GX200 4,1 KW

Motocultivator BCS 728 PS, freza 52cm, 3 viteze in fata 3 in revers, frana de lucru si parcare, motor HONDA GX200 4,1 KW

  • Producător: BCS
  • Cod produs: MBCS728PS
  • Disponibilitate: Nu este pe stoc
  • 13.050,00Lei

  • Preţ cu TVA:13.050,00Lei

Motocultivatorul BCS 728 PS (varianta Honda GX200, 4.1kw) are o cutie de viteze cu 3 trepte inainte si 3 in revers cu inversor rapid al sensului de mers.Frana de lucru si stationare este pe tambur iar ghidonul reglabil si reversibil permite utilizarea masini atat cu accesorii posterioare cat si anterioare.

BCS 728PS beneficiaza de un motor pe benzina HONDA GX 200 de 4.1kw.
O lista infinita de accesorii ne indica faptul ca acest model pe langa frezarea pamantului poate fi utilizat cu success in diverse lucrari de intretinere si cultivare a terenului.
PowerSafe
Ambreiajul hydraulic in baie de ulei PowerSafe permite orcui achizitionarea orcarui model de motocultivator BCS, cu posibilitatea utilizari acestuia mereu in totala siguranta, maximum de prestatii, cu avantajul unei tehnologii avangardiste deja utilizata in segmentul auto.
Cateva caracteristici ale noului ambreiaj:
Performanta: pentru utilizarea intregului potential si manevrabilitati utilajului fara a pune in pericol viata.
Fiabilitate: un ambreiaj hydraulic fara vreo intretinere sau reglaj, cu durata de viata practic nelimitata, chiar si utilizat in mod intensiv cu accesorii cu miscare alternativa (bara de cosire) sau inertiale (masina tuns gazon, tocator de iarba).
Siguranta: noul ambreiaj permite oprirea imediata a utilajului, multumita franei automate incorporate, si a accesoriului in momentul parasiri ghidonului.
Confort: eliminarea pasilor preliminari pentru pornirea motorului ; acesta din urma ramane pornit chiar si in cazul abandonari comenzilor de catre operator ; ergonomia comenzilor cu o maneta de ambreiaj moale si progresiva.

Caracteristici

- 3 viteze in fata, 3 in revers in pozitia motocultivator
- 3 viteze in fata, 3 in revers in pozitia motocositoare
- inversor rapid al sensului de mers
- priza de forta independenta la 990 rot/min. cu angrenaj in baie de ulei
- ambreiaj HIDRAULIC cu comanda manuala
- frana de lucru si parcare
- ghidon anti-vibratie reversibil si reglabil pe inaltime si in lateral
- dispozitiv de siguranta: MOTOR STOP combinat cu ambreiajul

-freza 52cm

 

CU MOTOR PE BENZINA SI PORNIRE MANUALA HONDA GX200 4,1 KW cu roti 4.00-8 cu cerc fix

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Produse asemănătoare sau compatibile