Generator de curent Rotakt ROGE8500D, 8.5 KW (Dotat cu functia de automatizare - ATS)

Generator de curent Rotakt ROGE8500D, 8.5 KW (Dotat cu functia de automatizare - ATS)

  • Producător: ROTAKT
  • Cod produs: ROGE8500D
  • Disponibilitate: Nu este pe stoc
  • 5.449,00Lei

  • Preţ cu TVA:5.449,00Lei

Generator de curent ROTAKT ROGE8500D are o putere de 8.5 KW, dotat cu sistem automat de reglare a voltajului (AVR), sistem de protectie la nivel scazut de ulei, voltmetru si iesire de 12V.

Generatorul de curent ROTAKT ROGE8500D are un motor pe benzina de 17.0 CP, in 4 timpi cu racire pe aer, OHV. Generatorul de curent are un rezervor cu o capacitate de 25 l, iar consumul redus de numai 3,57 l/h ii ofera acestuia o autonomie de lucru de 7 ore. Factorul de putere al generatorului este 1.0.

Generatorul este dotat cu functia de automatizare ATS, permitandu-va sa il folositi ca sursa de backup in cazul lipsei de energie electrica.

Cauti Generator de curent Rotakt ROGE8500D, 8.5 KW (Dotat cu functia de automatizare - ATS)? Ai ajuns in locul potrivit. Cumpara acum generatorul care iti va lumina casa si iti va alimenta aparatele electronice la nevoie. Deoarece calitatea produselor este principala noastra preocupare, Rotakt iti pune la dispozitie generatoare de curent pe care sa le folosesti cu incredere cand te afli in situatia neplacuta a unei pene de curent de lunga durata sau cand vrei sa lucrezi ceva intr-o zona in care conectarea la reteaua de energie electrica nu este posibila. Vrei sa scapi de penele de curent? Rotakt are solutia perfecta pentru acest scop! Comanda Generator de curent Rotakt ROGE8500D, 8.5 KW (Dotat cu functia de automatizare - ATS) si penele de curent vor fi doar o amintire neplacuta!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun